Sköna Söndag

 
 
 
Hoppas ni haft en skön söndag. Här har söndagen passerat alldeles för fort, men känner mig riktigt nöjd ändå.
Började dagen med att göra något som jag gör ytterst sällan, nämligen baka bullar. Är så sällan då det är svårt för oss andra att låta fikabröd vara om vi har det hemma. Tog risken iallafall för yngsta dotterns skull, hon ville vara med och baka, och bullar skulle det vara minsann.
 
Sen blev det biobesök, med döttrarna. Röjar Ralf i 3D, riktigt bra blev betyget från oss alla tre. Skönt med en film utan prinsessor som blir kära i prinsar.
När vi kom hem hade Peter städat ur hela garaget och det blev som ett nytt garage, så mycket plats, som varit upptaget av allsköns bråte. Skönt att rensa bort.
Efteråt var det matlagning som gällde. Det blev en supergod fläskfilégryta och broccoli och ett glas vitt till det. Hittade receptet hos Johanna Toftby och kommer absolut att göra den igen, fick 5 solar av familjen. Linnea tog om två gånger och det händer ytterst sällan så det var ett mycket gott betyg. Kan skriva ut receptet här sen om ni vill?
 
Beställde nyss en ursnygg klänning för 100:- , rätt kurs. Typiskt bara att alla klänningar ska vara så korta, det gjorde det lättare att låta bli bullarna, vill jag lova. Hittade den hos Nelly, dom har 100 st klänningar för 100:-/st.
Tänkte lägga upp en bild av klänningen, men se det var helt omöjligt, få se om det blir någon när jag fått hem den istället ;)
 
Nu väntar soffan och vårt dagliga nöje Nord och syd, som är så bra.
Ha det, vi hörs ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0