Tävling hos Jenny



Jag är med och tävlar om gulliga GreenGate burkar hos Jenny
Skynda dig att  anmäla dig, det är sista dagen idag!!
Håller tummarna på vinst!!

Persikohy nästa?



När jag kom hem imorse efter att ha jobbat natt, så möttes jag av dessa presenter. Det var väl inte dåligt!!
Han hade dock poängterat att han inte tyckte jag såg gammal ut. Jag blev då inte stött, endast glad. Har insett att jag närmar mig 40 med stormsteg. Bäst att gilla läget*ler*
Nu ska jag göra mig iordning för att jobba min andra natt, ha en fortsatt trevlig helg!!!

Trevlig helg

Efter en vecka ledigt ska jag nu jobba hela helgen. Tur att man är ledig på dagarna så man kan njuta av det härliga vädret. Har tapetserat lite och grejat, hunnit sitta ute i solen en stund också. Har inte så mycket spännande att berätta idag. Ha en härlig långhelg!
Jag kämpar på med min kur, men bjuder er på lite kakor ;o)

Tjuvkik

Här har flitens lampa lyst idag, har tillbringat dagen i målarburken, som vanligt. Tror det blir hyfsat bra, men jag är absolut ingen duktig målare. Har gjort andra varvet på min fina tallrikshylla. Ska bli kul och se hur detn blir på väggen. Nu saknas bara lite hjälp med att snickra upp panel på väggarna. Peter kommer hem från Athen i morgon så jag hoppas han kan tänka sig hjälpa till. Hoppas jag hinner klart innan midsommar !
Här får ni en liten tjuvkik på lite av de grejer som finns i stugan. Allt är ett kaos så ni får inte se några större vyer.
Nu ska jag sluta tjata om min målning och hitta på något annat att berätta, förstår att ni blir less.Fortsatt trevlig kväll och lämna gärna en kommentar. Skulle bli så glad!

Välkommen tillbaka!

Nu är jag tillbaka från mitt besök i Umeå, blev inte så länge som jag först tänkt pga att jag ville hem och måla i stugan. Hann dock med att hjälpa mamma putsa fönster, hänga gardiner och lite andra småsaker som hon inte klarar själv pga smärta. Ett  härligt besök hos bästa kompisen och hennes tvillingar (som är 1 vecka äldre än min Linnea) blev det oxå. En snabbis på loppis hann jag oxå med. Är nöjd med helgen. Idag har jag även satt upp mina väggord som  ÄNTLIGEN har kommit. (Tänker ALDRIG beställa av henne nån fler gång, det är ett löfte) Det var inte alldeles enkelt att få upp och ett ord blev lite snett, men det får duga. Tycker det blev rätt snyggt ändå. Annars så kämpar jag på med min "kur" idag var det dags att väga igen.-6,5 kg efter två veckor är väl godkänt. Det som varit jobbigt var att jag inte hann få mina shaker innan Umeå resan så jag fick hålla för näsan och tvinga i mig kycklingsoppa tre gånger om dan under vistelsen, superäckligt. Men nu har shakerna kommit och jag kan återigen njuta av mina måltider.
Nu ska ni få se mina ord, men tyvärr var ljuset inte det bästa, men ni ser ju vad det står iallafall....
(Tapeten är inte rosa som det ser ut utan vit och köksgardinerna ska bytas till nånting snyggare, såsmåningom......)
Den här möts man av i hallen.

Tid

  Foto:Lobelia.no

Det är bara att konstatera dygnet har för få timmar, för att man ska hinna med allt man vill. Är man dessutom inte riktigt kry så finns inte orken heller. Känner att jag behöver lite vila, så jag ska ta en liten paus från bloggen och försöka hinna ifatt alla måsten och förstås lite vila. Slutet på veckan åker jag iväg till Umeå för lite paus från allt jobb här hemma, men kommer snart tillbaka igen. Med många fina foton hoppas jag!!!
Ha det bäst!

Shoppingdag

Började dagen med en tripp till Luleå för loppis på Arkus. Vi var där kvart i 10 och kom in 5 över. Kön ringlade lång även efter oss. Köpte en stor sockerlåda,ca 1m lång (tror jag) för det har jag länge velat ha. Vet inte om det var ett fynd, den kostade 200:- Spelar ingen roll när man hittar något man verkligen vill ha. Ett baktråg fint, mindre med bostämpel i botten för 150:- oxå velat ha i många år.Lite leksaker, böcker och nån liten gammal plåtburk (Marabou bakpulver), och zink tidningställ blev det med. Är jättenöjd även om jag hade velat hitta mer fynd, kanske tur dock när vi sedan for till Rusta och hittade massa fynd, bl a tapetrullar för 39:-/styck, vet inte hur kvaliteten är , men jag ska bara klä insidan av mina köksskåp på stugan så det är inte så viktigt. Mönstret var ursött, ljusblå med små vita blommor.
Blev bara saker till mitt "pimpa stugan" projekt, ska bli så roligt att se det färdiga resultatet. Ska ta kort imorgon , då alla saker är kvar i bilen för vidare transport till stugan imorgon. Nu ska jag snart vila för jag jobbar inatt, singelnatt , skönt.
Ha en fortsatt trevlig helg!Foto: Brian Vanden

Tävling



Jag är med och tävlar hos "I ett litet hus", tag en lott du med, underbara priser från hennes butik Många rum!

Fredag 8 Maj

Idag har varit en bra dag, iallafall halva dagen. Vi for till stugan och fortsatte vår förvandling från skrutt till mysigt lantligt, det är mycket kvar.... Linnea hoppade studsmatta och plockade krokusar, medans jag släpade runt möbler och skruvade bort hyllor och diverse från väggarna. Kommer bli bra när det blir klart.
Den andra halvan av dagen har jag mått lite dåligt, är inne på min tredje dag av cambridgekuren. Tredje dagen brukar vara den värsta och det har det varit. Det är inte så att jag är hungrig utan matt och känner mig kallsvettig. Kan ju bero på att jag inte är riktigt kry utan har sjukt ont i halsen oxå, men det är nog en kombination. Men jag känner mig jättepeppad att fortsätta  med kuren, vågen visar glädjande besked :o) redan!!!!

Imorgon bär det av till Loppis, hoppas på många fina fynd. Äldsta dottern ska göra mig sällskap, bra med bärhjälp ;o)
Ha en trevlig fredagkväll, hör av mig i morgon med rapport om fynden!!
Foto: Okänd

Värsta festen

Har ju inte berättat om den stora festen vi var på i London. Det kryllade av kändisar, snacka om häftigt. Här kommer ett smakprov på vilka som var där


Ja som ni säkert förstår så var vi ju på Madame Tussauds. Hade hört både ont och gott om detta ställe, men vi tyckte det var riktigt roligt att se alla "kändisar". Om ni inte varit där så rekommenderar jag det. Köp dock biljetter innan ni kommer dit, kötiden för oss blev ca 45min. Kan nog bli mycket längre. Det som överraskade var nog hur otroligt liten Kylie Minough (vet ej hur det stavas) var. Handen var som en barnhand. Korten gör inte dockorna rättvisa, då blixten gör dem så blanka. De var riktigt naturtrogna, man var tvungen att käänna ibland för man trodde att dem levde, tom blodådrorna fanns med på dockorna, läskigt. Här kommer några fler.

Ärlighet varar......

Nu ska ni få se vilka mastodont rosor jag fick på valborgsmässoafton, det är svårt att se riktigt  hur stor dom är , men dom är enorma. Tror aldrig jag fått så fina blommor förr. Hade väl förtjänat dom efter 20 år ;o)
Nu väntar några lediga dagar, med kärt inredningsarbete i stugan och Arkus besök, ni missar väl inte loppisen?!!
Annars har jag problem med en beställning av väggord som inte kommer, har nu efteråt sett att många haft besvär med just denna "shop", men hon har försäkrat mig om att det var gamla bekymmer och att allt är löst nu. I sista mailet försäkrade hon mig att orden var på väg och skulle komma i början på förra veckan. Man blir så besviken, ville verkligen ha dessa ord, men nu vet man ju inte om det blir nånting. Det var inga stora summor , men min tidigare inställning att de flesta är ärliga har fått sig en törn.  Det konstiga är att hon får mycket reklam av andra bloggare så man tror ju att hon är seriös. Håller ändå tummarna att de dyker upp till slut. Nu ska jag hämta på dagis och ta en sväng på favvo stället "Kupan"


 .

RSS 2.0