The Roosevelt Hotel New YorkNedräkningen har börjat! I december bär det av till The Big Apple. Här kommer lite bilder från hotellet där vi ska bo. Det ligger på Madison Avenue at 45th i mitten av Manhattan. Behöver jag säga att vi längtar?

Lite nytt..Har varit ute och shoppat en snabbis idag, det blev ett par nya ulliga vinterstövlar. Det kanske är optimistiskt att tro att jag ska kunna ha dom i det slaskvädret som brukar råda om vintrarna, men jag hoppas på mycket snö så jag får behålla dem så här vita och fina. Var även in på Kappahl och la av en fin fransklänning och en väska.Hade inte 25%kupongen med mig och det känns ju onödigt att lägga ut mer än nödvändigt, även om den var rätt billig (299:-).
Nu ska vi gå och hyra oss en film, hoppas på en romantisk komedi, då det har blivit massor av thrillers sista tiden. Kanske The Proposal.
Har åter igen tappat sugen lite grann för det här med att blogga, och det beror endast på att jag ser att folk är inne , men att jag nästan aldrig får någon liten kommentar. Det är ju inte så att jag förväntar mig något jätte inlägg, men något litet ord hade varit sååååå uppskattat.....
Hoppas på att ni bjuder till lite så min blogglust återvänder

14 November , 2009

Tillbaka efter en rekreationsresa till min mamma. Har mest vilat upp mig, men även hunnit med min favoritsyssla shopping ;0) Har varit så ovanligt trött senaste veckorna, är nog det eviga mörkret. Hursomhelst så försöker jag pigga på mig med hjälp av mängder av te, mycket mysljus och mängder av stearinljus allt för att trivas i mörkret.
Går sådär.. är fortfarande trött.
Tänkte visa lite av de fynd jag fick tag på i Umeå, men som sagt brist på ljus, så det blir bara en liten titt.


Hittade de mest bedårande smågranarna, som ser otroligt äkta ut, köpte två. Funderar om jag ska ta bort lite kottar. Julrosen ser ni bakom granen.Ernst julbok blev det också, riktigt bra tycker jag den är, blev riktigt inspirerad och vill prova nästan allt i den. Men är lite tidigt än. Champagnen hade Peter köpt  på sin resa. Den heter Piper-Heidsieck och smakar ljuvligt, rekommenderas varmt om ni ska lyxa till det nångång. Vi delade på två flaskor på vår London resa,underbart. Dessa ska vi spara till något särskilt tillfälle.

Fondtapet


Har hittat en, för mig, ny tapet favorit, Mr Perswall De har ett stort sortiment av underbara och unika tapeter, det bästa är att de alla kan måttbeställas så att de passar din vägg exakt. Du skriver bara  in önskat mått på deras hemsida så får du se hur motivet skulle bli på din vägg, priset är 299kr/kvadraten. Du kan också göra tapeter av dina egna foton eller skicka in ett äldre foto, en barnteckningen eller något annat för scanning. Finns massor av härliga som jag skulle kunna tänka mig i huset, få se om jag kan övertyga Peter att han också gillar dom ;0)

RSS 2.0