Krångel

Får inte in bilderna som jag vill, så jag återkommer imorgon. Har iallafall kommit hem igen efter vår weekend i Budapest. Det har varit toppen, men nu har jag inte tid att berätta mer, (har tillbringat massa tid med att försöka fixa bilderna, helt i onödan) Gör ett nytt försök imorgon. Måste iallafall säga att Budapest är en mycket vacker och sevärd stad som jag verkligen rekommenderar er att besöka.
Nu är det matlagning på schemat, sen ska jag jobba natt. 3 nätter sen blir det 40års kalas :0)
Ha det!


Önskelista

Har fått en hel del förfrågningar om vad jag önskar mig till min stundande 40års dag. Vilket inte är det lättaste att komma på bara så där.
Här är några förslag iallafall:
*Böcker ex dessa från adlibris
*Tändsticksask hittas bl a här
*Parfym hittas bl a här
*Iitala skål beige
*Någon snygg dörrstopp
* Något snyggt från HM homeResfeberResfebern kommer sakta smygande. På fredag bär det av mot Budapest. Tyvärr verkar det inte som om jag någonsin vänjer mig vid att vistas tiotusentals meter upp i luften. Inte så att jag blir hysterisk eller så, men det hjälps inte att det känns obehagligt. Kanske bara är ett friskhetstecken, det är ju inte naturligt, eller hur?!

Spelkväll


Långa sovmorgonar och sena nätter. Vila och laddning av batterierna behövs. Blir inte mycket nytta gjort här, mest slappar vi i soffan.

Ikväll blir det iallafall lite sällskapsspel. Kanske kan man till och med lära sig lite...
Fyndade ett spel till halva priset i mellandagarna, som var nytt för mig. Tror det kan passa oss perfekt
Det beskrivs så här:

Bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt ordning. Du behöver inte kunna årtalen, utan bara placera dem rätt i förhållande till varandra.
Fick vi njuta av Yvonne Lombards Mmmmm... Marabou före eller efter det att Björn Borg vann sin femte raka Wimbledonseger?
Sjönk regalskeppet Vasa före eller efter det att Cajsa Wargs berömd kokbok kom ut?

Vann ABBA Eurovisionschlagerfestivalen med Waterloo före eller efter att GB Glace började sälja 88:an?

När då då? Det perfekta partyspelet som endast tar några minuter att lära sig, men ger många timmars utmanande och rolig underhållning.


Robbie foreverSåg ni konserten?
Kan väl inte påstå att jag tycker att han är super live, men han är absolut snyggast!!!!!!!!!
Han har verkligen DET.

Bättre sent som alltid

Jag gillar verkligen stilen som  BON ´A PARTE säljer, sen vet jag inte hur mycket det beror på kläderna. Började fundera när jag upptäckte att allt jag ville ha satt på samma gulliga modell! Allt klär ju en skönhet.
Men det jag köpt tidigare har jag varit mycket nöjd med. I dag fick jag äntligen tummen ur och slängde iväg en beställning på deras rea, snacka om försent. Allt jag ville ha var SLUT. Har haft hur lång tid på mig som helst, men ....
Hittade iallafall två klänningar som jag tror kommer bli kanon.
Både roligt och tråkigt det här med rea. Min fina kappa reades ut till halva priset, det känns surt, det hjälps inte.
Så här ser klänningarna ut iallafall.Har ni någon favorit webshop med kläder?


God fortsättning

Nu har det blivit en nog så lång paus från bloggandet igen. Hoppas ni haft en skön jul och ett fint nyår.
Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år  med en massa kul.
Själv tänker vi börja året med en liten resa till Budapest. Har bokat ett fint rum för att fira min kommande 40års dag. Det ligger på Pest sidan med utsikt över Donau.
Om jag inte minns fel så har vi utsikten mot Buda-sidan och det vackra kungliga slottet.


Det ska bli roligt att se ett nytt land. Har aldrig besökt Ungern förut. Har nu pluggat lite reseguider och kommit fram till att ett besök på fiskarbastionen är ett absolut måste, titta bara så vackert. Som ett sagoslott. Sen blir det ju förstås en massa bad också, det är ju ett måste. Det finns ca 1300 varma källor i Ungern. Spa och massage kulturen är enorm här och det ser jag verkligen fram emot.Om det är någon som har något tips vad man inte får missa, i Budapest, så skriv gärna en rad.

RSS 2.0