Trevlig helg!




En höstdag

 Foto: Sköna hem

Idag har det inte blivit så mycket gjort, började med sovmorgon efter hockeykvällen igår, som var mycket trevlig!
Sen försökte jag mig på ett fotocollage på hallväggen, funderade och arrangerade ca 1,5 timme. Tejpade sedan upp alltihop och det blev såå fint. 20 minuter senare hade alltihop ramlat ner!!! Så bra gick det. Tappade lusten att försöka, men ska väl göra ett nytt försök så småningom. Kanske hade jag för tunga kort, för glatt vägg eller för lite tejp. Total bortkastad tid iallafall. Sedan tog jag en sväng på min favoritaffär Kupan. Det blev en fin gammal brun svagdricks flaska med sån där gammal porslinskork, och en brun glas vas. Är inne i en brun glas period. Tycker det är så snyggt och höstigt. Har inte hunnit med så mycket mer idag, förutom att göra tacopaj och läsa lite med Linnea. Imorgon ska jag försöka vara lite mer strukturerad så någonting blir gjort...

Inomhusdag...



Hjälp, vilket hemskt väder vi har storm och skyfall, här har krukorna flugit all världens väg. Skönt att vara ledig och slippa gå ut i regnstormen. Strömavbrott har vi haft på morgonen, hoppas vi får behålla den idag. Ska tillbringa dagen med att bara skrota runt härhemma, ikväll ska vi åka till Luleå för sup'è i logen och sedan hockey. Var länge sen jag var på hockey nu, så det ska bli kul. Heja Luleå!! Som så många andra ägnar jag mycket tid åt det roliga spelet wordfeud, har gjort det sen i våras, men inte tröttnat än. Om ni vill ta en match så heter jag föga orginellt Ingela70. Ha en bra dag!

Rosa bandet



Ni har väl inte missat att Lindex har startat försäljningen av sitt rosa armband idag. Det är i äkta läder och allt överskott från försäljningen går till bröstcancerforskningen. Var tvungen att slänga iväg en beställning, det är ju så snyggt. Är så dålig på att använda rosa bandet-broscherna, men det finns ju massa andra saker man kan köpa för att stödja. Förra året köpte jag reflexer i form av ett rosa band. Armband är ju också användbart...



Sen kan man ju förstås stödja utan att köpa grejer också ;0)

.


Trevlig helg!



Här har vi nyss avnjutit en helt magisk Kalops som Peter har gjort, hemmagjord kalops är något av det godaste jag vet. Vi fick hem 100kg nötkött igår, så nu blir det köttsoppor och nyttiga grytor i långa banor, mums.
Önskar er en skön helg, själv fortsätter jag jobba till söndag morgon, men vi har det rätt bra på jobbet nu så det ska nog gå bra, fast det är första gången jag jobbar 4 nätter i rad. Så här i halvtid känns det iallafall bra ;0)
Bilden kommer från By Nord, så snyggt.. en sån där fäll skulle sitta fint här hemma ;0)
Ha det! Kram

Hade inte tackat nej....




Vill ha....







 Foto: Ikea/Livet hemma

Supersnygga serviser från Ikea, vill ha allihopa...

Äntligen..


Äntligen har jag hittat den populära tejpen Washi till ett rimligt pris, nu väntar jag bara på leverans. Ska göra ett inspirationscollage på väggen till att börja med. Sedan blir det nog till att tejpa upp min fina fjäril från Hagedornhagen, då jag inte hittat någon passande ram. Längtar!! Sen återstår det förstås att se om det blir så snyggt som jag tror.., men annars finns det ju en mängd med användningsområden för tejpen.

Det speciella med denna japanska tejp är att man kan använda den på tapeter och målade ytor utan att dessa förstörs. Används av scrappare, kan sättas på foton och återanvändas om jag förstått rätt. Finns i alla möjliga färger och mönster, allt mellan vitt och svart, prickig, rutig, blommig etc. Kan användas till det mesta tex dekorera glas vid dukning, göra mönster på pappersvaror, m.m

För er som inte har en susning om vad jag pratar om kommer här lite smakprov som olika bloggar lagt upp.
 Foto. Stil-inspiration och design

Foto: Enmammasdag-weronica

Foto: Stil-inredning

Trädgårdsplanering






Sitter och planerar lite hur vi ska få till trädgården, det blev ju ingenting gjort i vår och sommar, så det har liksom inte planerats så mycket mer än att vi vill ha massor av bärbuskar och stor köksträdgård. Ramlade över en komposteringsmetod som jag tycker verkar intressant Bokashi. Det är ju perfekt att göra sin egen jord. Om jag ska vara ärlig så har vi inte lyckats så bra med våra tidigare komposter. Det här tror jag är vår melodi. Nu ska jag surfa vidare på trädgårdsbloggarna och samla in idèer.



Snart kommer.....



Fick ett mail om nyheter som kommit in i en webbshop och vips hade jag klickat hem en julstjärna, va hur gick det till???! Nåja, då är ju det gjort iallafall. Den är svart och grå och 60cm. Den blir nog snygg i köket...
Hade väl aldrig trott för några år sen att jag skulle ha en julstjärna i svart och grått. Om ni blir sugna så köpte jag den hos Broarne.

Dinkellimpa

Här kommer receptet på det goda brödet.



Dinkellimpa 2st

1 liter fullkorndinkelmjöl
7 dl ljus dinkelsikt
25g jäst
1tsk socker (jäsning)
6½ dl fingervarmt vatten
2 tsk salt
½dl olivolja
2 dl kokta dinkelkorn
1 dl solrosfrön
smör till formarna

Lägg allt mjöl i en bunke. Gör en liten grop i mitten och smula ner jästen. Tillsätt socker och 1dl vatten. Låt jäsa under bakduk i 40 minuter. Rör ner salt olja dinkelkorn, solrosfrön och resten av vattnet. Knåda degen väl och låt jäsa ytterligare 40 minuter. Sätt nu ugnen på 250 grader. Häll degen i 2st smorda 1,5 liters brödformar. Låt jäsa under bakduk i 30 min. Grädda bröden i 10minuter. Sänk värmen till 200 grader och grädda ytterligare 20 minuter.

Variation: Det är också gott att riva ett äpple i degen. Brödet är en riktig fiberbomb och är ett utmärkt mellanmål.

Källa:Boken- GI in the city-Ola Lauritzon & Ulrika Davidsson

Som sagt så hoppade jag över dinkelkornen och tillsatte lite linfrön och andra nyttigheter och det blev bra det med.












.


Rensa men hylla den ofullkomliga skönheten ;0)

Ibland måste jag påminna mig om att inte samla på mig saker. Känns som det är en evig kamp, även om jag har varit duktig och rensat ut varje gång jag köpt något. Tänker ibland att varför skaffa en massa saker, det är ju så skönt när man rensar bort. Bättrar mig dock för varje år , tycker jag...
När det blir bakslag så tar jag fram min bok  om feng shui" Rensa i röran" och påminner mig själv om Wabi-sabi.
Här kommer utdrag från en artikel i Sköna hem.

Wabi-sabi

Behåll de handbroderade ärvda örngotten, fast de gulnat. Plocka fram din gamla skål från skolslöjden. När vi – äntligen – förstått oss på feng shui kommer ett nytt begrepp: Wabi-sabi, den asiatiska inredningsfilosofin som hyllar det icke-perfekta, slitna och personliga.
 
Du vet, mormors gamla vas
som fått en spricka? Du tänkte slänga den, men tvekar eftersom den betyder så mycket för dig. Eller bilderna ritade med krita direkt på hallväggen som du borde måla över. Tänk om! Det senaste inredningstrenden wabi-sabi är lätt älska – behåll dina gamla grunkor och hylla i stället deras ofullkomliga skönhet.
På 2000-talet fokuserar många livsstilstrender på andlighet, personlig utveckling och miljömedvetenhet, och varje säsong kommer nya budord. Visst är det roligt att ha koll, men ibland kan det vara svårt att hänga med i svängarna, och den där svårmatchade nybarocktrenden gjorde visst stora hål i din plånbok.

Wabi-sabi, baserad på uråldrig japansk-kinesisk filosofi, hyllar i stället den ofullkomliga skönheten. Efter att vi de senaste åren hängivet möblerat våra hem efter energiflöden enligt feng shui, känns det helt klart dags för en ny, spännande österländsk livssyn. Här gäller det att acceptera hur din omgivning ser ut i nuläget, och att lära dig uppskatta förutsättningarna. Då kan det du tidigare såg som brister kanske bli till ganska charmiga tillgångar.

Wabi-sabi står för allt
som inte är skinande nytt, perfekt, polerat, symmetriskt och prydligt ordnat – med andra ord motsatsen till många trendiga hem i dag. Dock är wabi-sabi från början inte en inredningstrend, utan en livsfilosofi som faktiskt känns helt okej att tillämpa i vardagen. Den blygsamma skönheten i föremål spelar huvudrollen i wabi-sabi, det är naturlighet som gäller, oavsett knappheter och skönhetsfel. Kanske kan denna filosofi hjälpa dig att se ditt hem med nya ögon: ringarna i träet på ditt kaffebord, sprickorna i dina gamla favoritkoppar. Ting du ärvt eller haft hos dig länge bär trots allt på en charmig historia som du påminns om varje gång du ser föremålet. Kan inte detta vara värt att ta vara på? Den personliga kopplingen är viktigt i wabi-sabi – kanske något som kan få dig att tänka till en extra gång innan du slänger bort dina kära pinaler.

Men wabi-sabi ska inte förväxlas med den mer röriga bohemiska stilen där alla tomma ytor i hemmet ska fyllas med diverse kuriosa – så lätt kommer du inte undan! Ta fram sopsäcken och plocka undan. Ett hem fyllt av prylar ger lätt ett överväldigande intryck som kan vara tröttsamt för ögonen; nej, här pratar vi i stället om att förenkla.
Wabi-sabi handlar också om att låta naturen och årstiderna ta plats i hemmet. Visa upp stenarna och snäckorna ni samlat på stranden i somras, låt snyggt röda höstlöv bli ett blickfång i en skål, fyll sand från favoritstranden i en vacker flaska som du ställer fram – perfekt när du vill drömma dig bort under mörka novemberkvällar!

 

Kanske kan denna trend vara en skön paus från konsumtionshetsen, där vi ständigt längtar efter nya saker att fylla våra hem med. Wabi-sabi lär dig i stället att uppskatta de ting du redan äger, och framhäva dem. Långt bort från dagens högteknologiska massproducerade värld alltså. Enligt wabi-sabi har tid, väder och vind bara en förskönande påverkan på dina ting!
Från början var wabi-sabi inte till för att praktiseras inom heminredning, och mycket av denna filosofi går mycket riktigt att tillämpa på hur vi bör leva i stort. Att lära sig slappna av och uppskatta skönheten i det okomplicerade känns som en smart prioritering att göra, och när du förstår att perfektion inte är ett måste, kanske du kan njuta mer av ditt hem och leva i nuet? Kanske kan wabi-sabi-trenden inspirera till ommöblering på alla fronter, personlighet och åldrad skönhet är ju faktiskt egenskaper som inte alltid får den uppskattning de förtjänar i det moderna samhället.

Så skapar du wabi-sabi

Wabi-sabi är från början en zenbuddistisk teceremoni som utvecklats sedan 1500-talet. Den har sitt ursprung i Indien, och traditionen har färdats genom Kina till Japan. Själva begreppet är svårt att tolka men det handlar om en okonventionell skönhet som endast står att finna bortom perfektionen. ”Wabi” kan ungefär översättas: enkla och naturliga ting, medan ”sabi” står för den sorts skönhet som endast kan fås med tiden. Rensa! Detta är inget nytt budskap, men det är alltid lika svårt att tillämpa. Börja i liten skala, där du städar ur ett rum eller ett skåp i taget. För varje ny sak du skaffar, släng en gammal du inte  uppskattar längre. Hur tror du annars du ska kunna framhäva föremål du verkligen tycker om?

Skapa rum för själen. Kanske kan du fixa ett hörn av badrummet i wabi-sabi-stil, med tända ljus, vackra släta stenar och lugnande färger? Hitta platser där du kan få tid för dig själv.
Lär dig uppskatta annat än det perfekta. Släng inte ut dina saker så fort de fått minsta repa. Inse charmen i att se minnen från barnens lekar inristade i ert gamla bord. Låt färgen flagna på favorit­stolen. Visst kan det vara ganska vackert med blomblad som faller ur en vissnande bukett?

Låt dig inspireras av naturens färger. I Sverige har vi fördelen av årstider med tydliga färgskalor. Anpassa ditt hem efter dessa – och släpp in ljuset. Tänk ljust och skirt vårgrönt, mustigt höstrött eller klart sommarblått. Tillbringa mer tid utomhus och låt dig inspireras!

Skapa! Det är en skön känsla att vara omgiven av saker du tillverkat själv. Du kanske inte är en hängiven hobbysnickare men det räcker med en vacker, handbroderad kudde eller en hemgjord tavla av torkade blommor.

Släck lamporna. Du behöver inte vara lycklig ägare till en öppen spis – tänd många levande ljus i stället. Alla kan uppskatta den ­lugnande känslan av att betrakta en levande låga.

Var personlig. Ta dig i kragen och rama in alla de där vackra fotona du har liggande, låt farfarsfar få en hedersplats på väggen. Använd det gamla familjeporslinet till vardags.

I ett wabi-sabi hem finns:

  • Okonstlad och ödmjuk inredning.
  • Naturligt åldrade ting med vacker patina.
  • Antika föremål som betyder mycket för dig och som bär med sig en historia.
  • Återvinningsbara material.
  • Föremål med nostalgiska kopplingar.
  • Naturmaterial som trä och sten snarare än plast eller krom.
  • Enkla dova färger som hämtat sin palett från naturen.
 

Citat

Foto: Pia Ulin

Vad roligt att få någa kommentarer, är så kul att veta vilka som läser. Återkommer med receptet. Bilden är en sneakpeak på Therese Sennerholts nya kollektion som kommer den 23/9. Gillar hennes citat skarpt. Skickliga Lotta Agaton har stylat.
Bilden lånad från Lotta Agaton

Äntligen lite vila...



Brödet blev supergott, kommer göra det ofta. Ska bara se till att lägga dom där kornen i blöt först.
Dagen fortsatte bättre än den började, tycker jag fått mycket gjort. Bakat, rensat och förvällt 1 kg kantareller, tagit en snabb och lång promenad, tvättat 4 tvättar och gjort ärenden i stan m,m  Måste ju försöka få lite gjort så här sista lediga dagen. Jobbar helgen och till veckan ska jag jobba 4 nätter på rad för första gången, hoppas det går bra. Nu blir det te och sen ska vi se en ny film med Matthew McConaughey, försök säga det fort tre gånger ;0)
The Lincoln Lawyer heter den. Har ni sett den? Recension kommer sen...
Förresten får ni hojta om ni vill ha brödreceptet.

Socker och Dinkel

Dagen började inte bra idag, först upptäckte jag till min förskräckelse att mitt favorit te innehåller socker (!)
Inte konstigt att det är sött och gott. Jag som försöker undvika socker, typiskt.

-Innehåller krokant dvs mandel och socker

Tycker att dom kunde upplysa om det på påsen!!

Men jag har ju fler favoriter så det löser sig, bl a Liptons Green Gunpowder


Har hört att Indiskas Chai ska vara gott , så det måste jag också testa.

Har ju börjat äta enligt GI den här veckan och imorse var jag och köpte hela dinkelkorn, som jag skulle ha i Dinkelbröd som jag skulle baka. När jag kommer hem och sätter igång, har hällt ihop mjölerna, jästen m.m
så ska jag koka 2 dl av dessa dinkelkorn för de ska tillsättas i degen sen. Upptäcker då till min fasa att kornen ska ligga i blöt ca 8 timmar för att sen kokas 1-1,5 tim !
Det var bara att försöka hitta på något annat nyttigt att stoppa i, fick bli linfrön och solroskärnor,pumpakärnor. Vi får se hur det blir. Jag är väldigt styrd av recept, gillar att prova nya saker hela tiden, men vill alltid ha ett recept att följa.

Nu ska det bara jäsa och jäsa så får vi se hur det blev..

Deckare



Håller på Kristina Ohlssons andra kriminalroman,Tusenskönor. Tyckte mycket om debutromanen Askungar och trots att jag bara läst en tredjedel av Tusenskönor än , så märker jag att den är precis lika bra.  Kristina Ohlsson är en väldigt skicklig författare som har intressanta intriger och aktuella teman. Så om du gillar välskrivna kriminalromaner, läs dessa.

Hon har även skrivit en tredje bok Änglavakter, som jag ser fram emot att läsa såsmåningom.

 

Upprensat...



Det ni ser är den hemska sanningen , hur det såg ut uppe på ovanvåningen när man kom uppför trappan. Det är snedtak och väldigt litet. Rakt fram är Patriks rum och till höger är Linneas.





Fortfarande litet, men man ser ju iallafall bordet;0) Här har jag samlat saker som jag tycker om , men som inte riktigt passar in där nere i det med moderna. Tanken är att jag ska sitta här och pyssla, men det har inte blivit av än. Har ju alla mina scrapbooking saker kvar, men inte så mycket lust...



Ber om ursäkt över bildkvaliteten, men det är rätt mörkt och iPhonen är väl inte den bästa kameran...



Lite detaljbilder...



Tavlan heter The Christ child och jag tycker den är så fin...

Det var en bit av vårt hem, även om kvaliten var urusel så fick ni ju se lite...





Sätt fart!



Sitter här med min GI frukost  och samlar kraft att sätta igång med dagens planer. Konstigt det där, när man ligger i sängen på natten och inte kan sova, så får man så otroligt många idéer om vad man ska göra på dagen. Finns inga gränser för hur mycket man ska hinna. Sen när man har stigit upp så känns det inte lika självklart längre ;0) Kanske bara är jag som funlar så.. Men nu ska jag iallafall göra iordning på övervåningen där det råder kaos. Fullt i saker som ska hittas plats för och sonens rum ska jag också försöka få fason på, han har ju flyttat så jag tänkte stoppa in lite saker som inte ryms någon annanstans. Hoppas han inte misstycker...
Kanske blir det före och efter bilder vi får se... ;0)

Bilden föreställer ytterligare ett Kupan fynd 10:- för en doftlampa. Så fort jag stiger upp tänder jag den som innehåller doften Fresh linen från Yankee candle. Doftar underbart. Planerade att spraymåla den vid köpet, men sonen blev mycket upprörd och förbjöd detta. Han sa att han vill ärva den när jag dör , hoppas det dröjer ;0)

Nu ska jag sätta igång!
Ha en bra dag, på återseende. Kram

Matförvirring

Vet inte om det bara är jag, men jag har så svårt att veta hur jag ska äta. När jag väl började mixtra med maten så har allt blivit så komplicerat. Först provade jag viktväktarna och det fungerade, men så fort jag blev för bekväm för att skriva ner allt jag åt så föll hela konceptet. Efter det har jag provat alla tänkbara kurer LCHF, GI, Cambridge i olika omgångar och nu väger jag mer än jag någonsin gjort. Förvirringen ligger i ska jag äta fett eller ska jag äta fettsnålt, suck...

Nu går vi tillbaka till GI , men det känns fel med fettsnål minimjölk när man har haft LCHF tänket. Varför ska det vara så svårt????

 
Frukost: yoghurt, björnbär och pumpakärnor och te

Lagerhaus och andra fynd



Tittar in för att påminna er om att Lagerhaus har öppnat sin webshop idag. Annars sitter vi här och myser. Tyvärr kan vi inte tända någon brasa, då sotarn inte dök upp i dag som tänkt, men det är ju mysigt med ljus oxå. Här ser ni förresten två av mina Kupan fynd. Keramiklyktor av Tora Ceder som jag fick för 15 och 20 kronor. Gillar den affären :0)
Ni ser oxå min något ledsna cyklamen, vet inte vad jag gjort för fel, dom brukar trivas hos mig. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, då det bara är skit på tv, som vanligt... 

Måndag igen..



Ett litet hörn av mitt kök, mognaden av tomaterna går riktigt bra, lägger lite äpplen bredvid dom så mognar de fortare, men några av de minsta har jag fått slänga bort. Tycker det är konstigt, att tomaterna ej hunnit mogna med tanke på vilken härlig sommar vi haft. Nåja, jag är inte avskräckt, kommer göra nya försök nästa sommar.
Vilken tur att vi plockade in en del av våra äpplen igår när det var så härligt väder, för de är verkligen mogna och idag vill man ju knappt sticka ut näsan i regnet. Jag trodde det skulle bli lika härligt idag, men, men... :0(
Nu väntar jag på att sotaren ska dyka upp, nångång mellan 10-12. Sen ska jag göra ett nytt förök med att bli lite mer aktiv, genom att pumpa upp balansbollen som jag beställde genom bokklubben, (för att få mina fina skålar, ni vet.) Det följde med en bok med en massa övningar och det ska jag prova. Tur ingen är hemma och kan se mig, det blir nog en otrolig upplevelse och syn ;0)
Önskar er en härlig dag! Kram

PS. I fönstret ser ni 2 av de många ljuslyktorna jag köpte. Har ju en svaghet för zink, men visst var dom väl värda
20 kr/st?

Öl, Beer, Bier.....

Vad passar väl bättre att skriva om på en lördag, än öl. Tänkte dela med mig av två av mina favoriter bland de många ölsorterna. Personligen har jag inte varit så mycket för öl tidigare, det har kommit de sista åren, men något all öl jag gillar har gemensamt är att de är flasköl. Gillar det bäst, vet ej varför, men inbillar mig att smaken är godare.

Den första sorten är en liten doldis
# Eriksberg 

 Ett gammalt bryggarrecept som har väckts till liv av Carlsberg.
 Ett ljust lageröl som lämpar sig ypperligt till mat, tycker jag. Säljs i brun glasflaska med gammeldags etikett. 
                  





Den andra sorten är desto kändare
# Carlsberg Hof

Har en ren och frisk smak, medelfyllig med behaglig balanserad beska, ljust gyllengul färg och en aromatisk och humlerik doft. Sällskapsdryck som passar till det mesta, ex i bastun.




Ha nu en trevlig lördag och skål!

Bastukväll



Nu när kylan och mörkret är tillbaka så kommer lusten att basta tillbaka.. Ikväll blir det bastukväll, ska snart fara in och köpa Lapin kulta och sauna makkara för det är ett måste.

Kan väl nämna att min blogglust är på upphällningen igen. Många besök, inga kommentarer, får se hur länge jag ids hålla på...

Önskar er en trevlig lördag iallafall, vilka ni nu är ;0)!

Varde ljus



Har sökt med ljus och lykta (!)efter fler fotogenlyktor, men efter att ha sett dom överallt, så är dom plötsligt som bortblåsta. Har försökt hos ÖB,Dollarstore,Clas Ohlsson,Laitis, Åhlens.....
Nu har jag iallafall hittat en webshop som säljer till bra pris, ska testa dom.
Lyktorna jag redan har är såna där billiga som rostar, men det tycker jag bara är charmigt.
Skulle bara vilja ha fler. Hoppas nu dom är fina, ska lägga in en beställning till veckan.

.


Fredagen den 9 September


Igår hämtade jag ut mina fina skålar Rörstrand Swedish Grace i färgen Snö. 7st skålar fick man om man gick med i en bokklubb. Är såå emot bokklubbar, men kunde bara inte motstå dessa underbara skålar. 1st á á 1,7 liter och 6st à 0,3 liter. Nu måste jag bara lyckas ta mig ut ur bokklubben, men det ska väl gå bra.
Lite besvär kan det vara värt. Om jag skulle köpa dom på en vanlig affär skulle den stora skålen kosta 699:- och dom små 99:-/st.

Annars är dagen vikt åt lite handling och planering. Vi ska ha övernattningsfrämmande och planerar för en trevlig kväll bl a i grillkåtan, med grillning och allt möjligt gott.
Nu ska jag fara och köpa lite lampolja så vi kan tända alla våra ljuslyktor som vi har,hängande ute, är ju så mysigt nu när mörkret har kommit på kvällarna....

Önskar er en trevlig fredagkväll!!

.


Nyuppstigen

Uppstigen efter en jobbhelg, skulle gärna sova längre, men man måste ju försöka ställa om sig. Nu ska jag försöka göra någon nytta, tror jag ska fara och fylla på i matförrådet. Det är ungefär precis så mycket jag orkar en dag som denna. Sen ska jag fara och lämna ren tvätt till min son-tillsammans med tvättmedel så han kan tvätta själv. Är så glad att han trivs i sitt "nya hem"


Tror jag ska hyra någon bra film oxå. Återkommer senare....


Ljus filmkväll ;0)



Har haft en ledig dag idag, den har hittills innehållit (välbehövlig) rensning av Linneas rum, shopping,piffning och snart blir det film. Efter den stora rensningen begav jag mig till stan för att försöka hitta något jag ville ha för mitt presentkort på Keramix, som vanligt hittade jag ingenting (konstigt) For istället på buketten och köpte två ljuslyktor  för ett annat presentkort. Det var halva priset så det var ett fynd. Sedan for jag på Dollarstore för att köpa korta blockljus att ha i lyktorna. Men hjälp, vilka snygga lyktor dom hade fått in, det blev tre par till.
När jag kom hem kom jag ihåg att jag köpte glasljuslyktor i färgen bärnsten på Coop i morse. Summan blev alltså8 st ljuslyktor idag!! Så då blev det till att flytta om och göra plats för alla lyktor. Men man kan inte få för många tycker jag ;0)

Har försökt ta kort på mina fynd , men det blir inte bra bilder alls, ska försöka när dom är tända i kväll istället.
Bilden föreställer istället min och Linneas middag, kyckling kebab, mums

Dagens filmer till vår sista tjejkväll, för den här veckan är: "Hopp" & "The Rebound"

RSS 2.0