Äntligen fredagNu är det färdigjobbat tills på Onsdag, skönt. Ska försöka få till min pajjade sömn. Den måste bara funka annars blir det ohållbart att jobba natt och jag vill fortsätta med nattarbete.

Ikväll bär det av på show i Coop Arena med Björn Skifs. Vi ska fara med två andra par, och det ska bli så trevligt . Vi har loge, så det blir även supé. Tror det skulle bli bl a röding.

Ha en trevlig helg allihopa och passa på att gå ut och njut av det fina vädret.

CitattavlorÄr väldigt förtjust i Therese Sennerholts fina citattavlor. Vill ha!!!
Den 1 november släpps hennes tredje kollektion. Visst är dom läckra?!!!
Foto:Henrik Bonnevier

Grekisk pastasås

Här kommer ett recept som jag rekommenderar varmt. Till och med barnen som var skeptiska till avsaknaden av något kött, älskade maten.

Grekisk pastasås  4 pers

2 paket färsk pasta
1-2 gula lökar
1/2-1 squash
1burk krossade tomater
salt & peppar
2tsk Oregano
175g fetaost
2dl Creme fraiche
20 svarta oliver m kärnor

Skala och hacka löken. Skär squashen i bitar. Fräs lök och squash i smör i en gryta. Rör i krossade tomater, Creme fraiche, salt&peppar och Oregano. Låt såsen koka upp och koka samtidigt den färska pastan. Rör ner fetaost tärningar och oliver alldeles innan servering.
Måste provas!!!

Förvaring
Är sugen på ett vitrinskåp. Försöker klura ut vilken färg som skulle passa. Vita väggar och massor av ek gör att jag vill ha någonting annat än vitt och ek. Kankse svart, grått eller  varför inte brunt? Vi får se, det blir inte än på ett tag iallafall. Mycket annat som pengarna ska räcka till. Nyss kom eken som trappan  till övervåningen ska kläs in med.  Sen väntar vi på ytterdörren som skulle komma förra veckan.
Annars har vi fått till det mesta, bara lite små detaljer kvar eller små och små, brotrappen är ju lite större projekt förstås, men annars är det lite listning,målning och annat som tar sin tid. Ska försöka ta lite kort, om det finns något intresse, vill säga?
Ha d bra/ Ingela från lånad dator
Foto: Lånat från Elle

Härliga höstVilken underbar höst vi har! Här kommer ett litet livstecken och en söt bild. Hoppas ni njuter av vår härliga höst, det gör jag. Ha en trevlig helg, själv jobbar jag hela helgen. Telia har förresten hört av sig och säger att vi inte har något nät till huset? Hoppas dom fixar det nu då, vi skulle ju få telefon och internet till veckan, fast känns som om jag tvivlar!! Ha det ! Kram

RSS 2.0