Kakel

Idag har vi äntligen kommit överrens om vilket kakel vi ska ha i tvättstuga/badrum och i köket, så skönt.
Varför ska det finnas så otroligt mycket att välja på? Nu är valen iallafall gjorda och det känns såå skönt. Vi hade tänkt att ha grått golv, vita väggar i badrummet och kanske någon fondvägg i grått, men se det blev något helt annat.....
Ni får se när det är klart, tror det kommer att bli hur läckert som helst ;0))
I köket blir det gråt stavmosaik.Samma som på badrumsbilden nedan. Tror det blir snyggt mot det vita köket.
I morgon ska jag in och beställa kaklet som ska vara bakom kaminen, det blir....grått. Märks kanske vilken som är min favoritfärg. Nu ska jag väcka Peter som somnat ute i solen , så vi kan ta vår dagliga promenad genom stan. Det är ju så otroligt härligt väder i dag (oxå!!!)

Stensamlare

Foto: Privat

Här kommer en till bild från vår Kreta semester, som vanligt plockade jag och dottern en massa sten. Vet inte vad det är med detta material som gör att samlaren i mig går igång. Jag bara måste ha alla fina stenar. Hade gärna tagit snäckor också, men vi hittade bara pyttesmå, så dom fick vara kvar. Hittade en jättelång strand med bara sten, men det gjorde så ont att gå där så det blev bara en tur dit. Är du oxå en stensamlare?

Kopia eller inte alls?

Idag har varit en  skön slappardag i solen, förutom en tur till Luleå, för att hämta mina fina trådkorgar som jag fått nys om.
Har ju önskat mig en snygg Korbokorg till veden, men priset har bromsat(780:- +frakt). Nu hittade jag en kopia som jag tyckte var helt ok(249:-) Duger att ha ved i. Köpte två stycken på ICA. Vad tycker ni?
Orginalet till vänster och kopian till höger . Är dock mycket snyggare Irl, blank och fin,  rymmer 35 liter.
Jag är iallafall sjukt nöjd.


Borta bra, men hemma bästNu har vi landat här hemma efter en vecka av sol och varma bad. Linnea har haft så roligt med lek hela dagarna och minidisco varje kväll. Vi vuxna har bara slappat och njutit av solen,stranden och havet .
Är mycket nöjd med resan, Grekland var så mycket trevligare än tex Turkiet, det var så skönt att slippa alla jobbiga försäljare som sliter i en hela tiden. Här stod de bara och log och var inte alls påträngande. Sen gav de barnen presenter varje gång man köpte något, vilket var gulligt. Till Grekland ska vi absolut återvända.

Vi firade vår 21:a förlovningsdag under resan. Peter var så gullig och överraskade med att fixa fram jordgubbar och Champagne, som vi avnjöt på vår balkong. Sämre kan man ha det!
(Var så klart tvungen att ta ett kort, bloggskadad som man är ;0) )

Bild: Privat

Nu tillbaka till vardagen, jobbar hela helgen. Återkommer snart ....
RSS 2.0