Musli och burkar
Ledig dag, med läkarbesök och lönesamtal, känns inte såå ledigt. Har iallafall hunnit göra min favoritmusli och handlat lite påskmat/godis.En liten tur på kupan har jag oxå hunnit med. Hittade två väldigt fina burkar som jag ska visa, men måste bara ladda kameran först. Ni får istället se mitt teskåp och min HM duk på plats i köket. Ursäkta kvaliten.
Återkommer med mer bilder. Kanske ni vill testa min favorit musli, om ifall så kommer receptet här.
Favoritmusli
½ påse ca 400g Axa Grynblandning (innehåller vete,råg, havre, korn)
1påse muslimix (den lille nöttefabriken- innehåller pecannötter, mandlar, pumpakärnor, solrosfrön och russin)
2 msk Kanel
1 vaniljstång
Bred ut grynen på en djup plåt, blanda i kanel droppa över 4 msk vatten och 4 msk rapsolja.Blanda ihop. Rosta i ugnen ca 10min på 225grader. Sedan i med muslimixen och rosta 5 min till. Klar när den har gyllenefärg och doftar gott. Låt svalna och häll i burk. Skåra vaniljstången och stick ner i burken. Vänta en dag med att smaka så vaniljstången hinner ta smak. Mums!
Såklart kan man ju tillsätta fler saker allt efter tycke och smak ex torkad frukt eller kardemumma. Men jag gillar den så här :o)

Återkommer med mer bilder. Kanske ni vill testa min favorit musli, om ifall så kommer receptet här.
Favoritmusli
½ påse ca 400g Axa Grynblandning (innehåller vete,råg, havre, korn)
1påse muslimix (den lille nöttefabriken- innehåller pecannötter, mandlar, pumpakärnor, solrosfrön och russin)
2 msk Kanel
1 vaniljstång
Bred ut grynen på en djup plåt, blanda i kanel droppa över 4 msk vatten och 4 msk rapsolja.Blanda ihop. Rosta i ugnen ca 10min på 225grader. Sedan i med muslimixen och rosta 5 min till. Klar när den har gyllenefärg och doftar gott. Låt svalna och häll i burk. Skåra vaniljstången och stick ner i burken. Vänta en dag med att smaka så vaniljstången hinner ta smak. Mums!
Såklart kan man ju tillsätta fler saker allt efter tycke och smak ex torkad frukt eller kardemumma. Men jag gillar den så här :o)

Kommentarer
Trackback