Världspremiär

Idag blev bastukåtan färdig för användning. Nu ska vi bara få fogat i badrummet så man kan duscha, sen blir det invigning. Idag har jag fortsatt med målningen av grillkåtan, vi har tagit lite bilder så här får ni se hur det ser ut just nu. Bilderna ska Peter använda på sin hemsida, där han ska sälja bl a bastukåtor, både i Sverige och Tyskland, men jag fick dispens och låna dom till bloggen, snällt vá ;0)

Funderar på vilken färg dörren ska bli, tror vi börjar med vitt så får vi se sen. Är sugen på grått, men ingenting annat på altanen är grått, förutom lamporna, så jag kanske får vänta till nästa år när altanen ska oljas in med gråpigmenterad olja. Hoppas det blir lika bra målarväder imorgon så jag kan fortsätta med min hat syssla. Blev alldeles utmattad i värmen.
På tal om utmattad så upptäckte jag idag att Peters Fasten seatbelt- skylt lampa har gått sönder, den måste ha dött av utmattning, föga hjälper mitt tjat...


Några lister kvar att sätta på sidan om lavarna, men nu är det öppet så elektrikern ska kunna ta sig in och montera lampor under lavarna, så riiktigt klart är det ju inte, men inget som hindrar en bastning.
Peter hälsar till sin kompanjon i Tyskland-Vad tror du , blir det bra. Lämna gärna en kommenter...

Kommentarer
Postat av: tommy boström

det ser riktigt mysigt ut man väntar bara tills man blir inbjuden....... ;)

2010-08-11 @ 22:25:15
Postat av: Evelina

Jag ser ju vart vi ska ha fest:)!Jättefint!

2010-08-11 @ 23:51:43
Postat av: Emmy

Schysst!

2010-08-14 @ 17:12:25
URL: http://banana.munki.se
Postat av: Ida

haha...typiskt Evelina...tänker bara på fest:) Blir supersnyggt!!

2010-08-16 @ 18:40:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0