Husprojektet

Nu tänkte jag visa några bilder av vårt stora hus projekt. Hade tänkt göra nåt snyggt collage, men det sket sig, så ni får hålla till godo med de råa bilderna rakt upp och ner. Inga krusiduller här inte...

Här ser ni ena garageporten, med ledlamporna uppsatta. Ska bli samma lampor på huset också. De kommer bli snyggt när de lyser både uppåt och neråt.







Baksidan/södersidan av huset. Här håller nu altan på att byggas mellan grillkåtan och bastukåtan. Meningen var att man skulle kunna gå direkt ut från sovrummet och/eller köket till jacuzzin, poolen, bastun och grillkåtan utan några trappor, men det kommer att bli en liten trappa ner till poolen som ska vara mittemellen kåtorna.
Taket ska såklart målas och kåtorna ska nog bli vita. Ni kanske förstår att detta är ett stort projekt....



Tillfälliga utsikten från vardagsrummet.



Badrummet under kakling. Strecken är skydds strängar mot repor av kaklet. Ser äckligt ut men bara att dra bort ;0) Kaklet är vitt med gråa och beigea teckningar.
Lite fogfläckar får ni på köpet ;0)

Nu får det räcka med tjuvtittandet. Mer bilder kommer när det är lite mer färdigt.
Hoppas ni får en hum om hur det kommer bli. Vi är iallafall väldigt spända på det färdiga resultatet...

Kommentarer
Postat av: syrran

Det blir nog bra när det blir färdigt. Den spontana reaktionen just nu är att jag tycker spröjsen i vardagsrumsfönstret ser lite klen ut. Kunde varit lite bredare, om man ser till det estetiska!

2010-07-11 @ 12:09:19
Postat av: Ingela

Kan nog hålla med om att den ser klen ut på den ena bilden, men på nära håll ser det inte så ut. Det är samma fönster på den nedre bilden(innifrån)

Vi är faktiskt mycket nöjda med fönstren.

Ska visa fler fönster bilder senare.

Tack för din kommentar iallafall, även om vi inte kan göra något åt just fönstren då dessa är färdigköpta ;0)

2010-07-12 @ 09:15:46
Postat av: Anita Brännström

Hej

Såg att du tittat in till mig på min blogg. Kul att se att du har så trevlig och omväxlande blogg. Tittar gärna in fler gånger.

Hej Anita

2010-07-14 @ 22:38:36
URL: http://anitas.myblogg.se
Postat av: Ida

Vad roligt att äntligen få lite bilder på huset!! Ser att det blir supersnyggt...blir fint med vita kåtor också! Är så roligt när kakel osv kommer på plats...börjar närma sig inflyttning!? Ni kommer få det jättehärligt i huset! Längtar tills allt är klart o man kanske får komma o tjuvkika! Kram

2010-07-16 @ 15:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0