Ceasarsallad
Har komponerat ihop ett betydligt lättare recept på Ceasarsallad, utan anjovis . Riktigt gott. Ni måste prova....
Ingelas Ceasarsallad
Romansallad
Gurka
Tomat
Bacontärningar
Kycklingfilé
Krutonger
Parmesan
Röd lök
Dressing
1 st Crème fraiche smaksatt (Extra fin- senap, schalottenlök& vitt vin)
1 st Vitlöksklyfta riv smått
ca 1 tsk Worchestershire sauce
Salt & Peppar
Parmesan
Blanda först ihop dressingen, ställ in i kylen.
Skär gurka och tomat, bryt Romansalladen i bitar. Lägg i en stor skål
Skär kycklingen i bitar och stek den. Stek baconet.
Blanda ner baconet(avrunnet) i salladen.
Riv eller strö över färdigriven parmesan över salladen, blanda. Lägg i krutongerna.
Häll över lite av dressingen och blanda runt alltihop
Servera med resten av dressingen, kycklingen och skivad rödlök(lägg gärna i kallt vatten en stund innan.)
Syndigt gott!!


Ingelas Ceasarsallad
Romansallad
Gurka
Tomat
Bacontärningar
Kycklingfilé
Krutonger
Parmesan
Röd lök
Dressing
1 st Crème fraiche smaksatt (Extra fin- senap, schalottenlök& vitt vin)
1 st Vitlöksklyfta riv smått
ca 1 tsk Worchestershire sauce
Salt & Peppar
Parmesan
Blanda först ihop dressingen, ställ in i kylen.
Skär gurka och tomat, bryt Romansalladen i bitar. Lägg i en stor skål
Skär kycklingen i bitar och stek den. Stek baconet.
Blanda ner baconet(avrunnet) i salladen.
Riv eller strö över färdigriven parmesan över salladen, blanda. Lägg i krutongerna.
Häll över lite av dressingen och blanda runt alltihop
Servera med resten av dressingen, kycklingen och skivad rödlök(lägg gärna i kallt vatten en stund innan.)
Syndigt gott!!


Kommentarer
Trackback